Bir İnceleme Yangın Çıkış Kapısı

Wiki Article

Gücvenliğiniz yürekin yangın bapsı mutlaka olmalıdır. Yeni yapım projelerinde zorunlu olan sistemler ezelî apartmanlarda da zorunludur. Yüksekliği en az 30 metre olan binalarda mecburidir.

Mono blok gövde kuruluşsı grup sistemi yahut ürkü bar sisteminin kilidin bağırsakinden güzeşte 4 tane cıvata ile bir birine bağlamlanması ile sağlamlanmaktadır.

Yangın merdiveniyle alakalı olarak müntesip kanun düzenlemeleri kapsamınca yangın merdiveni standartları da temel alınmaktadır. Buna bakılırsa yangın merdiveninin çizimini fail düşüncemcıdan çdüzenışan her bir personele kadar bütün herkesin yangın merdiveni standartları uyarınca davranış etmesi ve lüzumlu çaldatmaışmaların da buna göre gestaltlması gerekmektedir.

Yangın merdiveni, binalarda nazik bir güvenlik özelliğidir ve yangın veya sair acil durumlarda binada bulunanların güvenli ve erişilebilir bir şekilde çıkmalarını sahip olmak yürekin tasarlanmıştır. Yangın merdivenleri alelumum çelik veya güçlü kadar malzemelerden örgülmış ve binanın dışına tutturulmuş dış merdivenlerdir.

Birgeniş yangın bapsı modelinin yer aldığı bu alanda; ürkü barlı yangın bapsı, camlı yangın kapısı, çelik kapı, bezemeli yangın bapları, ölçünlü yangın bapları gibi modeller bile bulunuyor.

Yangın kapısı Osmaniye ısmarlamainizden önce bu durumları incelediğinizden sakıncasız olmanızı salık ederiz. 

Göksu Kapı tarafından üretilen Yangına Dayanıklı Kapı modellerinden birisine iye çıkmak, projenize orantılı boyutlarda ve özelliklerde Yangın Kapıları sayesinde güvenli mekanlar oluşmasına katkı bulmak dâhilin İletişim metnine tıklayarak veya sol altta Whatsapp butonuna dokunarak uzman personelimiz ile entelekt mesajlaşabilirsiniz.

Aynı zamanda yangın kapısının olmazsa olmazları Yangın Merdiveni Kapısı beyninde; kapı aksesuarları da belde kırmızııyor. Kapı kolları ve şaft kapakları bu alanda ön plana çıkıyor.

Özellikle santimantal ve kıymettar materyallerin olduğu odaların kapılarının pekâlâ yangına dayanıklı maddelerden üretilmiş olması gerekir.

Sırça yangın kapıları: Bu tip yangın bapları, cam malzemesinden yapılmıştır ve umumiyetle çağdaş binalarda kullanılır.

Yangın kapıları robot sistemli modern boya tesisimizde elektrostatik toz boya ile kaplanmaktadır. ölçün renk RAL 9002 olmakla beraber istenen bütün RAL renkleri uygulanabilmektedir. Sandık ve kanatlara ayrı renk uygulaması yapılabileceği kabil yangına dayanıklı kapı kanatlarının dış ve iç yüzeylerine de farklı renk uygulaması mümkündür.

Yangın merdiveni kapkaloriın nasıl açıldığını öğrenmek yangın takkadak bile kolaydır fakat elan öncesinde yangın ile alakadar tatbikatlarda kapının nasıl açıldığını tayin etmek gerekir.

Yangın Kapıları tercihe göre; 60, 90 ve 120 zaman yangın dayanımı seçenekleriyle imal edilebilir. Üretim aşamasında kullanılan taş yünü miktarı ve kalitesi, yangın kapısının en yapı taşı kalite ve sağlamlamlık standartlarından biridir.

Eğer bir bapnın yangına peklik konusunda bir belgesi yoksa bu durumda bu kapılar umumi olarak müstacel çıkış bapsı adına çatı karşı aralarındaki merdiven geçişlerinde kullanılmaktadır. Bu tip baplar görünüm olarak yangın bapsı ile aynı olsa da özellikleri umumi olarak değişikdır. Tercihe gereğince sinebünyesı ve kullanılan sac kalınlığı standarttan elan rafine kullanılarak maliyet düşürülmekte ve yangın kapısının fiyatı elan buna ilişkilı olarak daha ucuz olmaktadır.

Report this wiki page